Na vrh stranice

Usluge prilagođene Vama kako bi zadovoljile Vaše zahtjeve 

Od prevencije otpada do recikliranja i ponovnog korištenja: prema Vašim zahtjevima razvijamo pojedinačna rješenja u korist zaštite okoliša. Iskoristite našu stručnost u integriranom pružanju usluga za inteligentno kružno gospodarstvo, poboljšajte svoju učinkovitost i povećajte svoju konkurentnost.

Naše usluge za bilo koji scenarij

 • Gospodarenje otpadom

  Zbrinjavanje neopasnog i opasnog otpada

  Glavna je djelatnost tvrtke Interzero organizacija sakupljanja i zbrinjavanja neopasnog i opasnog otpada. S uredima u Zagrebu, Šibeniku i Splitu, vršimo uslugu na području cijele Republike Hrvatske.

  Zbrinjavanje neopasnog i opasnog otpada

  Usluga djelatnika na lokaciji klijenta

  Interzero vodi brigu o cjelovitom gospodarenju otpadom na lokacijama na kojima nastaju veće količine otpada.

  Usluga djelatnika na lokaciji klijenta

  Otkup ambalaže

  Ljubazni djelatnici Interzeroa u trgovini klijenta ili u trgovačkom centru preuzimaju ambalažu izravno od građana te sortiraju svu ambalažu zaprimljenu na aparatima za automatsko preuzimanje ambalaže. Tu ambalažu djelatnici pakiraju u za to predviđene vreće, prenose iz prostora za ambalažu u kontejnere, po potrebi naručuju odvoz, a prilikom odvoza ispunjavaju prateću, zakonski obveznu dokumentaciju.

  Otkup ambalaže

  Otpis i uništenje robe

  Otpis robe radi uništavanja/zbrinjavanja porezno je priznat trošak (u smislu poreza na dobit), prilikom čega ne nastaje ni obveza poreza na dodanu vrijednost.

  Otpis i uništenje robe

  Glomazni otpad

  Čistite skladište, renovirate prostore, imate glomazni otpad?

  Glomazni otpad

 • Strojevi za otpad

  Oprema i strojevi za otpad

  Cilj Vam je olakšati rad zaposlenicima i istovremeno uštedjeti novac? Interzero Vam nudi rješenje. Strojevi za prihvat ambalaže, baliranje svih vrsta sirovina, kompaktiranje komunalnog otpada, drobljenje stakla, kompostiranje bio otpada i pametne kante možete pronaći ovdje.

  Oprema i strojevi za otpad

  Servis opreme za otpad

  Interzero kao dobavljač širokog spektra opreme za gospodarenje otpadom vrši servisiranje na području cijele Republike Hrvatske. Kod usluga servisa nismo ograničeni samo na strojeve proizvođača iz našeg prodajnog programa već nudimo i servis te održavanje za sve ostale strojeve za gospodarenje otpadom.

  Servis opreme za otpad

  Najam opreme

  Pored gotovinskog plaćanja ili klasičnog najma opreme, našim klijentima nudimo u suradnji sa našim partnerom, tvrtkom GRENKELEASING moderni oblik financiranja opreme iz naše ponude za pravne osobe putem operativnog najma.

  Najam opreme

 • Savjetovanje

  Proširena odgovornost proizvođača - WEEE, ambalaža, B&A

  Interzero osigurava usklađenost s EPR-om za WEEE, ambalažu i B&A u Hrvatskoj

  Proširena odgovornost proizvođača - WEEE, ambalaža, B&A

  e-ONTO

  Interzero Hrvatska svojim klijentima nudi usluge vođenja dokumentacije o otpadu kako bi se nesmetano mogli baviti svojom osnovnom djelatnošću i osigurali se od mogućnosti kazne inspekcija zbog nepravilne ili nepotpune dokumentacije.

  e-ONTO

  Savjetovanje o gospodarenju otpadom

  Interzero Hrvatska pruža uslugu savjetovanja za uspostavu cjelovitog i održivog sustava gospodarenja otpadom. Uslugu prilagođavamo potrebama klijenta.

  Savjetovanje o gospodarenju otpadom

  Izvoz ambalažiranih proizvoda

  Je li Vaš izvoz u zemlje Europske unije u skladu za zakonodavstvom tih zemalja po pitanju ambalažnog otpada?dokumentacije.

  Izvoz ambalažiranih proizvoda

  Naknada za gospodarenje ambalažnim otpadom

  Prema načelu Proširene odgovornosti proizvođača i prema Pravilniku o ambalaži i otpadnoj ambalaži (NN 88/15) obaveza Proizvođača (čl .6) je da ispuni ciljeve gospodarenja otpadnom ambalažom razmjerno količini ambalaže proizvoda koje je stavio na tržište, uplatom naknade za gospodarenje na račun Fonda na način propisan Uredbom (NN 97/15).

  Naknada za gospodarenje ambalažnim otpadom

  Certificiranje Made for recycling

  Je li Vaša ambalaža pogodna za recikliranje? Ambalažer i proizvođač smiju staviti na tržište samo ambalažu koja zadovoljava bitne zahtjeve o proizvodnji i sastavu ambalaže te njenoj pogodnosti za ponovnu uporabu i oporabu, uključujući i recikliranje, čl.8.st.2. Pravilnika o ambalaži i otpadnoj ambalaži

  Certificiranje Made for recycling

 • Otkup sirovina

  Trgovina sirovinama

  Interzero na području cijele Republike Hrvatske otkupljuje sirovine iz otpada te organizira reciklažu, čime daje svoj doprinos kružnoj ekonomiji.

  Trgovina sirovinama

  Sortiranje sirovina

  Brzim odvajanjem otpada u različite kante povećavaju se mogućnosti za kasnije razvrstavanje i dobivanje sirovina najviše kvalitete.

  Sortiranje sirovina

  Papir i karton

  Papira ima oko 30% u našem otpadu. Moguće je reciklirati sve vrste novina, karton, papirnate i kartonske vrećice, papir za pisanje i ambalažu od papira i kartona i to do 7 puta. Reciklažom 1 tone uredskog papira uštedimo 4.200 kW električne energije, 32.000 l vode, 74% se manje zagađuje okoliš i spasili smo 17 stabala.

  Papir i karton

  Polimeri

  Umjetni materijali s različitim svojstvima i namjenama koji se koriste u svim granama industrije, posebice za izradu ambalaže.

  Polimeri