Na vrh stranice

Karijere u Interzerou – pomozite nam u oblikovanju budućnosti!

Svatko tko želi pretvoriti našu viziju budućnosti bez otpada u svoju karijeru dobrodošao je u naš tim. Mogućnosti karijere u Interzerou raznovrsne su, baš poput naših usluga recikliranja i zaštite okoliša.

Sustav za održivost: iz godine u godinu zaokružujemo tokove proizvoda, materijala i logističkih rješenja za naše klijente. To postižemo individualiziranim uslugama koje počinju povratom i oporavkom materijala putem višenamjenske europske logističke mreže i inovativnih rješenja za reciklažu, a završavaju našim suvremenim rješenjima. Raznolikost našeg portfelja podudara se s mogućnostima karijere u Interzerou - i brojem visoko kvalificiranih ljudi koji te profesije dovode do izražaja.

Otvorena radna mjesta u Interzero Hrvatska

Traži se više izvršitelja za rad na prihvatima ambalaže za sezonske potrebe na lokacijama:

  • Crikvenica; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Rovinj; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Poreč; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Labin; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Pula; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Medulin; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Novi Vinodolski; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Makarska; početak rada odmah - 31.10.2022.
  • Krk; početak rada odmah - 31.10.2022.

Za prijave nazovite odmah! – 091 611 8006

Radna mjesta u Interzero Hrvatska

Interzero Hrvatska nudi zanimljive pozicije za motivirane osobe s različitim kvalifikacijama – od inženjera preko poslovnih i IT stručnjaka do prodavača. Najnovija otvorena radna mjesta objavljujemo na našem portalu.

TRAŽITE Posao u uspješnoj tvrtki s karijernim prilikama, koja svoje zaposlenike vidi kao faktor uspjeha za svoju konkurentnost?

Rad u Interzerou - što tražimo i što nudimo

Naši zaposlenici su naša najvrednija imovina. Rado ćemo preuzeti odgovornost za naše tehničare i stručnjake za recikliranje - možete imati koristi od upravljačke strukture, inovativnog stava i atraktivnih mogućnosti za razvoj karijere.


Agencija Profesio

Naš partner pri zapošljavanju, pomoći će Vam korisnim informacijama  prilikom prijave za posao, te smjernicama za izradu životopisa i drugim stručnim savjetima.

Želite li saznati više ili se prijaviti?

Kontaktirajte nas!