Na vrh stranice

Izvješće o održivosti 2020

Izvješćem o održivosti 2020 Interzero po peti put prilaže sveobuhvatan prikaz svojih društvenih i ekoloških učinaka. Interzero time pokazuje klijentima, zaposlenicima i široj javnosti koje vrijednosti poduzeće slijedi u svakodnevnom radu, koje efekte poslovne djelatnosti imaju na društvo i okoliš, te kako izgledaju napreci u oblasti održivosti.

Izvješće slijedi smjernice Globalne inicijative za izvještavanje (GRI) i pripremljeno je u skladu s GRI standardima: Core opcija.

Ako nije drugačije naznačeno, ovdje se predstavljaju ključne brojke i podaci koji se odnose na financijske godine 2019. i 2020.

Preuzimanje izvješća o održivosti 2020

Kako upravljamo održivosti, koje ciljeve si postavljamo i koliko smo daleko već otišli na našem putu u budućnost bez otpada, pročitajte u našem magazinu o održivosti 2020.

» Poveznica do izvješća o održivosti 2020

Preuzimanje magazina o održivosti 2020

Gradimo mostove između zaštite okoliša i stvaranja vrijednosti kako bismo postigli dodanu vrijednost. Naš novi magazin o održivosti "Izgradnja mostova. Zatvaranje petlji" prikazuje rješenja koja provodimo za postizanje ovog cilja.

» Poveznica do magazina o održivosti 2020